Nieuwe naam voor Kleine en Grote Beer

Daltonschool De Kleine en Grote Beer bestaat dit jaar 50 jaar. Dat is al een hele tijd met mooie herinneringen. Het is leuk om terug te kijken naar de historie, maar we kijken ook vooruit. De school ontwikkelt zich continue en is op weg om een IKC te vormen. Na de zomervakantie start een Buitenschoolse opvang op de locatie van de Kleine en Grote Beer. Dat is een lang gekoesterde wens van de school en nu gaat het echt gebeuren. Kinderen kunnen voor en na schooltijd daar terecht en blijven in de vertrouwde en veilige omgeving van school. Met de komst van een BSO maakt De Kleine en Grote Beer een mooie beweging naar een IKC, aangezien ze al jaren peuteropvang bieden op deze locatie.

De jacht naar een nieuwe naam

Door de vernieuwing wil de locatie een frisse start maken. Daarom is De Kleine en Grote Beer op jacht naar een nieuwe naam voor dit IKC. De beren konden daar wel wat hulp bij gebruiken en hebben een hulpvraag uitgeroepen bij ouders, medewerkers en leerlingen van de school. De kleuters en peuters hebben ook nog flyers die Shylina had gemaakt,verspreid in de wijk. Shylina heeft voor de communicatie hiervoor een filmpje gemaakt. Bekijk deze via onderstaande button.

Er zijn verschillende namen binnen gekomen, uit allerlei geledingen. Het is mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid is. Van alle inzendingen heeft de projectgroep (directeur Kleine en Grote Beer, regiomanager opvang en afdeling marketing) alle ingezonden namen beoordeeld en een korte lijst met de leukste namen gemaakt. Op 21 april zal een selectiecommissie van leerlingen, ouders en medewerkers de winnaar kiezen uit deze lijst. Nadat de naam gekozen is, kunnen we een logo laten ontwikkelen. Het is een intensief, maar leuk en spannend traject. De nieuwe naam zal gebruikt gaan worden na de zomervakantie.

Volgende pagina

Nieuwe naam voor deze nieuwsbrief