Voorwoord

Beste collega's,

Het eerste half jaar van Allente zit erop. En wat voor half jaar! Het jaar begon met de verhuizing naar het Centraal Bureau aan de Bogert te Broek op Langedijk, het fysieke bewijs dat we het echt samen gingen doen. Maar al snel werden we overrompeld door het Corona virus en de sluiting van de opvang en onderwijs. En hoe mooi en gaaf was het dat we als 1 Allente konden optreden tijdens deze crisis.

In een record tempo werd een crisisteam samengesteld met afgevaardigden uit alle geledingen en werden de noodopvang locaties klaar gemaakt. Een periode waarin keihard gewerkt is, en iedereen een enorme betrokkenheid heeft getoond om de noodopvang zo goed mogelijk te organiseren en het thuisonderwijs aan te kunnen bieden. We zijn enorm trots op onze talenten en willen iedereen bedanken voor alle inzet en creativiteit om Allente goed op de kaart te zetten en te houden.

We waren ook blij met het compliment van de ouderraden van Allente opvang over de duidelijke en complete communicatie tijdens de coronaperiode. Het was af en toe een lastige afweging wat en hoeveel informatie we moesten sturen, en dan is het fijn om te horen dat we hierin de juiste beslissingen hebben genomen.

Ook Wethouder Nils Langedijk spreekt zijn dank uit voor jullie geduld en medewerking. Bekijk hier het filmpje met zijn dankwoord.

We gaan nu weer verder met het bouwen aan Allente. Op 26 augustus is er een sessie over de toekomstige strategie van Allente. Deze wordt bijgewoond door verschillende afgevaardigden uit alle geledingen van onze organisatie. Als je hiervoor inbreng hebt, kan je contact opnemen met je directeur/regiomanager, we nodigen je heel graag uit om mee te denken.

We houden je graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen Allente. In deze nieuwsbrief vind je daarom een aantal onderwerpen om je te informeren. Mocht je nog de eerdere nieuwsbrieven willen lezen, dan kan dat via onderstaande buttons.

We wensen je veel leesplezier en voor nu ook een heerlijke fijne zomer. Rust uit en geniet van de zon. Met zonnige groeten, College van Bestuur Elfred Bakker en Monique Mul

Volgende pagina

Meer over 1e IKC directeur