Zichtbaarheid Allente

Langzaam verdwijnen de namen van de voorgaande stichtingen uit beeld. Het is nog even wennen om de vertrouwde namen De Blauwe Loper, Kinderopvang Langedijk en Atrium te zien vervangen worden door Allente. Het marketingteam is nu druk bezig om alle borden op de gevels van de scholen en opvanglocaties te vervangen. Door de coronaperiode is de omzetting vertraagd, maar nu gaan we er weer met volle vaart tegen aan. Het streven is om alle borden met de start van het nieuwe schooljaar vervangen te hebben of in ieder geval vlak daarna.

Inmiddels hangt het 1e Allente gevelbord bij de Sint Josephschool in Heerhugowaard De Noord. Zij hadden behoefte aan een nieuw logo wat samen met het Allente marketingteam is ontwikkeld. Een leuk feitje is dat er in 1 dag de briefing is gegeven en het logo een akkoord heeft gekregen. Zo snel kan het gaan. Met het nieuwe logo kon er ook een nieuw Allente bord worden opgehangen, samen met vermelding van de peuteropvang.

Heb je de busjes van Allente al zien rijden? Deze busjes worden gebruikt voor het vervoer van BSO kinderen van school naar de opvanglocaties of voor uitjes. Het is mooi om deze rijdende reclameborden te zien rijden in Allente stijl. En deze week zijn de nieuwe Allente hesjes uitgedeeld bij de opvanglocaties, zodat de groepen er met de kinderen op uit kunnen gaan en ze makkelijk herkenbaar zijn.

Bedrijfskleding

Ook de werkgroep Bedrijfskleding voor de opvang is hard bezig om een nieuwe lijn uit te zoeken. Dat is nog een flinke klus om kleding uit te zoeken in een mooie kleur, van fijn zittend materiaal en een goede pasvorm. In de zomervakantie zullen er pas-sessies voor een test set van een t-shirt en vest komen, waar we mee gaan beginnen. Hier proberen we begin september mee te starten waarna een evaluatie wordt ingepland voor het verder uitrollen van de kledinglijn.

Volgende pagina

Like Allente op social media