De draaideur

Door de draaideur:

voorstellen van nieuwe collega's en afscheid nemen van collega's die Allente gaan verlaten.

Marleen Wind

Aangenaam, ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Marleen Wind, ik ben 39 jaar en sinds kort werkzaam bij jullie als adviseur huisvesting en facilitaire zaken. Dit geldt voor zowel de opvang als het onderwijs. Een deel van deze werkzaamheden was extern belegd en door deze nieuwe functie wil Allente meer interne betrokkenheid creëren. Na het afronden van mijn studie Facility Management, heb ik in verschillende organisaties ervaring opgedaan met ondersteunende dienstverlening. Zo was ik verantwoordelijk voor de bouwafronding en het beheer van diverse multifunctionele accommodaties (MFA’s) in de gemeente Utrecht en gaf ik leiding aan het facilitair ondersteunend personeel.

In mijn vorige functie was ik ook verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van een VO-school. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik deze veelzijdige functie bij Allente tegen. Na veel omzwervingen (waaronder ook 1 jaar in Italië), woon ik nu sinds 8 jaar met mijn man en 2 dochters (6 en bijna 4 jaar oud) in Berkhout. In mijn ‘spaarzame’ vrije tijd houd ik van creatief bezig zijn, sporten (o.a. hardlopen en crossfit) en van 'la dolce vita d italia' (eten, wijn en samen genieten). Ook in deze toch wel gekke tijd, hoop ik snel met jullie persoonlijk kennis te kunnen maken.

Bryan Lew

Mijn naam is Bryan Lew en sinds 1 maart ben ik met veel enthousiasme als ICT medewerker begonnen. Hiervoor heb ik meer dan 20 jaar gewerkt voor de KLM waarvan de laatste jaren ook als ICT beheerder. Ik ben 51 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en twee dochters van 11 en 13 in het plaatsje Twisk. Van oorsprong ben ik in Suriname geboren maar woon al sinds mijn kleutertijd in Nederland. In de vrije tijd houd ik van hardlopen, wandelen of fietsen. Daarnaast ben ik een enorme liefhebber van de Aziatische keuken, dus restaurant tips zijn van harte welkom.

Ik ga mijn best doen om met de meeste van jullie persoonlijk kennis te maken en kijk alvast uit naar een prettige samenwerking. Inmiddels een aantal maanden verder heb ik nu voldoende kennis en ervaring opgebouwd, daarvoor dank aan Shylina Perrier die mij heeft ingewerkt en het stokje aan mij heeft overgedragen.Shylina gaat zich volledig richten op marketing. Daarom wil ik jullie verzoeken om voortaan al jullie IT gerelateerde vragen zoals bijvoorbeeld problemen met Outlook, Word, Sharepoint, Teams ,wachtwoord herstel, accounts enz enz rechtstreeks te sturen naar ict@allente.nl.

Lizzie Blauw

Mijn naam is Lizzie Blauw, ik ben 27 jaar en woon in Opmeer. Vanaf maart ondersteun ik de financiële administratie voor zowel opvang als onderwijs voor 20 uur in de week. De onderwijs kant is mij bekend van mijn vorige baan bij het Clusius College. Dit beviel mij erg goed maar mijn vriend en ik hadden altijd nog de droom om een grote reis te maken. In 2019 besloten wij deze droom te vervullen. We hadden beide onze banen opgezegd en onze rugzakken opgedaan. We zijn in een half jaar tijd vanaf ons huis naar Santiago de Compostella gelopen. Dit was een onwijs leuk en leerzaam avontuur. Elke dag lekker in de natuur zonder smartphone, zonder enige planning en niet wetend waar we die nacht zouden slapen.

Maar het kwam altijd weer goed, omdat we hebben leren vertrouwen op elkaar en de mensen om ons heen. Ondertussen is wandelen dus ook een van mijn grote hobby’s geworden. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en te puzzelen. Ondertussen zijn we alweer vier maanden verder en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin hier. Vanaf 1 juli zal ik ook de afdeling P&O ondersteunen voor 12 uur per week en word ik ingewerkt in de salarisadministratie. Dit is nieuw voor mij en lijkt me ontzettend leuk. Niet alleen de kinderen maar ook de medewerkers krijgen de kans zich te ontwikkelen bij Allente. Dat is ook wat werken bij Allente zo leuk maakt.

Peggy de Boer

Hallo, Ik ben Peggy de Boer en sinds 1 juni voor 50% gestart als de nieuwe directeur op De Phoenix. Deze eerste periode staat in het teken van kennismaken en inwerken, zodat ik vanaf augustus me voor 100% kan inzetten. Ik heb een bewuste keuze gemaakt om me duurzaam te verbinden aan de school en aan Allente na een lange werkperiode als zzp in het onderwijs. Ik ben een onderwijsdier in hart en nieren en heb een brede ervaring van (speciaal) basisonderwijs tot en met hbo in diverse rollen van juf, ib, adviseur, trainer, interim (change & innovatie) manager tot het coachen van managementteams.

Ik woon sinds 5 jaar in Bergen met heel veel plezier en hoop met grote regelmaat met de fiets naar De Phoenix te kunnen gaan. Ik heb een zoon van 11 jaar, ben graag sportief & creatief bezig, lees veel en houd van gezelligheid met familie en vrienden. Ik kijk er naar uit om na de zomervakantie ook de organisatie buiten de school te leren kennen en ga voor een fijne samenwerking.

En afscheid van Loes...

Loes van Staveren

Loes van Staveren gaat Allente verlaten. We stelden haar nog een paar vragen op de valreep voordat ze genieten van een paar vrije dagen voor ze aan haar nieuwe uitdaging begint. Welke functie had je bij Allente? Kwaliteits- en procescoördinator Hoe lang heb je bij Allente gewerkt? Ik ben begonnen in oktober 2014, dus bijna 7 jaar. Wat wordt je volgende functie en bij welk bedrijf? Ik ga werken bij de Prinsenstichting in Purmerend als stafmedewerker Beleidsadvisering en ondersteuning.

Wat zal je het meest bijblijven van je periode bij Allente? Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van iedereen. Ook de periode waarin we de fusie voorbereidden is me bijgebleven. Een bijzondere periode waarin ik heel veel geleerd heb. Wat wil je nog zeggen tegen je oud-collega’s? Ik wil iedereen bedanken voor de fijne tijd bij Allente. Ik heb het ontzettend goed gehad en daar ben ik iedereen dankbaar voor. Zorg goed voor jullie zelf en maak er iets moois van!

Volgende pagina

Allente Personeelsvoordeelwinkel