In de nieuwsbrief van april is al verteld dat Kleine en Grote Beer op zoek is naar een nieuwe naam. Graag onthullen we bij deze wat de nieuwe naam na de zomervakantie wordt. Werkwijze nieuwe naam Na de zomervakantie start op deze locatie een BSO en wordt daardoor een IKC, omdat er al een peuteropvang in de vestiging zit. Bij deze nieuwe start hoort een nieuwe naam. Directeur Bianca Veldman heeft samen met het projectteam het traject naar deze nieuwe naam vorm gegeven.

Eerst is er een oproep gedaan naar medewerkers, ouders en leerlingen. Uit de lange lijst met inzendingen in een ‘short list’ met 5 namen gekozen door het projectteam. Deze lijst is voorgelegd aan een selectiecommissie, die bestond uit ouders, leerlingen en medewerkers. Via een Teams bijeenkomst werden de namen gepresenteerd en mocht iedereen punten verdelen over de 5 verschillende namen. En zo werd de volgende naam de grote winnaar, bekijk dit filmpje maar:

Op dit moment wordt nog hard gewerkt om de BSO-ruimte in te richten en alles om te zetten naar de nieuwe naam. Er moeten nieuwe gevelborden komen en er wordt gekeken naar een feestelijke start van het nieuwe schooljaar, voor zover dat past in de dan geldende richtlijnen. We wensen het team van IKC De Poolster veel plezier en succes in het nieuwe schooljaar met deze nieuwe start en nieuwe naam.

Bekijk hier nog eens rustig het nieuwe logo:

Volgende pagina

Coaching startende leerkrachten