VOORWOORD

De zomervakantie staat voor de deur. De eerste helft van dit jaar lijkt wel voorbij gevlogen. Er is veel gebeurd en er is nog meer werk verzet. Terugkijkend zijn we blij verrast over de enorme inzet van jullie allen om in deze bijzondere tijd alle zeilen bij te zetten om noodopvang en thuisonderwijs te organiseren. En dat dat goed gelukt is, blijkt wel uit de alle positieve geluiden en het resultaat dat er nagenoeg geen leerachterstanden zijn op de scholen.

We willen iedereen een enorme pluim geven voor jullie inzet en betrokkenheid. We zeggen als Allente dat het kind voorop staat, en het is mooi om te zien dat iedereen hier hard aan werkt. Dat je toch voor de groep gaat staan met kans op besmetting en samen met je collega’s de schouders eronder zetten. Dat geeft een mooie teamspirit, voor ons allemaal. Dank jullie wel!

En dan gaan we nu vooruit kijken. Voor de 2e helft van 2021 gaan we jullie meenemen in de strategie van Allente en de kernwaarden die hiermee samenhangen. Dat we allemaal hetzelfde nastreven en de neuzen dezelfde kant op krijgen. We streven er naar om IKC’s te ontwikkelen en dus zullen de grenzen tussen opvang en onderwijs langzaam gaan vervagen. Voor de 1 zal dit vanzelf gaan, voor de ander zal het even wennen zijn, we moeten het de tijd geven.

Eerst gaan we genieten van een mooie zomer, of je nu vrij bent of door moet werken bij de opvang en later nog even vrij bent.

Na het harde werken van de afgelopen tijd, is het nu tijd voor relax momentjes, om na de zomervakantie weer met nieuwe energie te kunnen starten. Dat we weer op een normale manier een klas en een groep kunnen draaien, en ons kunnen concentreren op de kwaliteit van opvang en onderwijs. Fijne zomer! Met groeten, namens het College van Bestuur, Elfred Bakker Monique Mul

Volgende pagina

Nieuwe naam voor Kleine en Grote Beer