De draaideur

Door de draaideur:

voorstellen van nieuwe collega's van het Centraal Bureau van Allente waar vele van julle mee te maken hebben of zullen krijgen.

Denise Quist

Hoi, ik ben Denise Quist en ik ben 16 september gestart als kwaliteits- en procescoördinator op het Centraal Bureau. De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij Randstad Uitzendbureau, een hele omslag richting de kinderopvang dus! Ik ben getrouwd met Bart en moeder van 2 meiden, Charlotte (4) en Lauren (1). Tot juli ben ik voorzitter geweest van de lokale ouderraad Zuid van Allente en was in die hoedanigheid al een beetje betrokken bij de organisatie. Zo is ook het contact ontstaan voor deze functie.

Ik heb ontzettend veel zin om mijn tanden vast te bijten in deze rol en jullie zo goed mogelijk bij te staan in beleids- en kwaliteitsvraagstukken. Voor de komende periode ga ik mijn best doen om het Kwaliteitshandboek up to date te krijgen en wil ik kijken in wat voor projecten ik nog meer een rol kan pakken. Mocht je in de tussentijd iets op mijn agenda willen zetten, schroom niet om mij te contacten!

Suzan de Wit

Mijn naam is Suzan de Wit en ik ben sinds 1 september gestart als Medewerker P&O, voor in eerste instantie opvang. Na mijn opleiding Facilitair Management ben ik via omwegen op een afdeling personeelszaken terecht gekomen. Ik heb in dit vak ervaring opgedaan bij een facilitair dienstverlener, een drankenwinkelconcern en de afgelopen 10 jaar bij een groot productiebedrijf.

En nu dus mijn start bij de Kinderopvang. Ik houd mij bezig met alle administratieve en ondersteunende zaken rondom in-, door- en uitstroom, mutaties, training & opleiden, beoordelen & functioneren, werving & selectie en verzuim. Jullie kunnen bij mij terecht met vragen over allerlei administratieve en organisatorische personele zaken.

Volgende pagina

Bijeenkomst nieuwe medewerkers