VOORWOORD

De eerste weken na de zomervakantie zijn voorbij gevlogen en we zijn alweer bezig aan het laatste deel van dit jaar. We zien iedereen heel hard werken. Aan nieuwe IKC’s die geopend worden, nieuwe programma’s op scholen draaien met de NPO gelden die we ter beschikking hebben gekregen, maar ook om het hoofd boven water te houden met het tekort aan (vervangend) personeel. Het is een landelijke probleem dat er tekort mensen beschikbaar zijn, maar het is erg moeilijk om te zien dat het ook Allente zo hard raakt.

De afdeling P&O werkt er hard aan om mensen te werven, wat tot nu toe goed gelukt is al blijft het een uitdaging om op korte termijn goed personeel te vinden, die zo snel mogelijk aan de slag kan. We zijn dankbaar en trots hoe iedereen een tandje bijzet, ondanks dat het soms ten koste gaat van privé tijd.

En ondertussen blijven we ook ontwikkelen met Allente. We zijn een groot project gestart om de strategie van Allente uit te rollen. Hierover gaan we je in de volgende nieuwsbrief meer vertellen. In deze nieuwsbrief nemen we je graag mee in het verhaal van de IKC ontwikkelingen, de evenementen die we onlangs hebben georganiseerd en kan je zien wat de afdeling Marketing en Communicatie allemaal doet.

Helaas wordt het weer een spannende tijd met het toenemend aantal besmettingen.

Er komt juist nu een gezellige tijd met de feestdagen aan. Vaak een onrustige tijd voor de kinderen, en hopelijk is er nog toch ruimte om iets leuks te doen met de aangescherpte maatregelen om vooral plezier met elkaar te maken.

Heb je nog vragen of ideeën voor de bestuurders of andere collega’s op het Centraal Bureau? We horen ze graag. Met groeten, namens het College van Bestuur, Elfred Bakker Monique Mul

Volgende pagina

Lenny, onze mascotte