Wist je dat...?

Een nieuw onderwerp waar we in deze nieuwsbrief is 'Wist je dat...?'. Dat kunnen leuke feitjes zijn, maar ook handige weetjes en geheugensteuntjes voor je werk.

Heb je zelf iets voor deze rubriek voor de volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten!

Wist je dat… Vanwege de maatregelen de medewerkers van het Centraal Bureau thuiswerken. Heb je een vraag? Stuur bij voorkeur een email.

Wist je dat… De personeelsplanning van de opvang iedere werkdag telefonisch bereikbaar is tussen 8:00 en 12:00 uur, als het geen haast heeft zet je bericht op de APP.


Wist je dat… Je het beste je dagregels per dag kan goedkeuren.

Wist je dat…. De Dag van de Leraar wordt gevierd in zo'n 88 landen wereldwijd. Op deze dag wordt de waardering van leerkrachten/ondersteuners benadrukt en is er aandacht voor het onderwijs als belangrijke factor in de maatschappij. Er vinden verschillende evenementen plaats om deze dag te markeren. Het is voor veel scholen ook het moment om het onderwijzend personeel een bedankje te geven en hun leerkrachten/ondersteuners in het zonnetje te zetten. Dit jaar is de Dag van de leraar op 5 oktober.

Wist je dat… We willen de kwaliteitssystemen van onderwijs en opvang beter op elkaar aan laten sluiten en het beste van beide kunnen combineren tot een mooi passend systeem. Een mooi klusje na de drukte van de coronacrisis.

Wist je dat… Ben jij één of meerdere middagen beschikbaar en zou je het leuk vinden om in te vallen op de BSO locaties van Allente? Heb je minimaal een MBO diploma onderwijsassistent? Neem dan contact op met personeel@allente-opvang.nl

Wist je dat… Heidi vanuit P&O onderwijs is aangesteld als preventiemedewerker. Ze is bezig om duidelijk te krijgen wat de stand van zaken is m.b.t. de RI&E’s binnen de scholen. Ze gaat een werkgroep Arbo opstarten, vertegenwoordigd met de Arbo coördinatoren vanuit de schoollocaties.

Wist je dat… De dames van P&O altijd proberen om je vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te behandelen (lukt niet altijd).

Volgende pagina

Like Allente op Social Media