Voorwoord van de bestuurders

Elfred Bakker

Monique Mul

Hans Vermeulen

Voorwoord

Dit is al weer de 3e nieuwsbrief over de bestuurlijke samenwerking van dit jaar. En ook meteen de laatste, want het jaar is zo goed als voorbij. Een spannend jaar waarin veel gebeurd is. Daar is genoeg over geschreven in de vorige nieuwsbrieven en nu is het bijna zover: de bestuurlijke samenwerking wordt een feit. Per 1 januari 2020 gaan we samenwerken onder de naam Allente. In deze nieuwsbrief lees je alles over de nieuwe naam en hoe we daartoe gekomen zijn. Verder kan je meer te weten komen over Elfred, die zijn ervaringen deelt over de afgelopen periode, en zich verheugt op de tijd die nog gaat komen.

Een zes-tal collega’s hebben hun kennis en mening gedeeld over hun duo-baan in zowel opvang als onderwijs en kan je lezen hoe zij uitkijken naar de komende nieuwe organisatie. Je leest ook meer over het Allente hardloopteam, waarvoor je je kan aanmelden.

De komende tijd zetten we nog de laatste puntjes op de i, en dan gaan we 23 december de handtekening onder de samenwerking zetten. We kijken er enorm naar uit om na de vele en intensieve voorbereidingen nu echt aan de slag te kunnen. Samen met jou uiteraard, want we gaan het samen doen.

Maar eerst gaan we genieten van de kerstperiode en wensen wij jullie hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling. En 2020: die zien wij knallend tegemoet.


Elfred Bakker

Hans Vermeulen

Monique Mul

Volgende pagina
Status van goedkeuring